kennelgoldflames.blogg.se

HÀr kan du lÀsa om: - det som hÀnder pÄ vÄr kennel - fÄ trÀningstips och ideér - Chesapeake bay reteriever - Engelsk Springer Spaniel - VÄr uppfödning, planer och tankar

Becca 💙🩋

Det Ă€r sĂ„ svĂ„rt att förstĂ„ att hon inte finns hĂ€r hos oss lĂ€ngre... 
Det började med att svampen i tassar och öron försvann, wow en dag var det bara borta. Inget lÀtt brunaktigt i pÀlsen. Inte för att hon hade massor, men att det bara hux flux var borta - ja det var klart annorlunda.
(null)

Sen kom det en vaxartad belÀggning kring vulvan istÀllet. Sen kom det mer vax i öronen. Sen kom det riktigt udda nÄgra mÄnader senare, finnar pÄ ryggen! Sen kom doften - doften av vÄt hund. Den som jag förknippar med klÄda, stress och mammas gamla shihtzu. SÄ kom det som minskar hoppet furunkler i tassar, tuggandet, bitandet, kliandet. Vi bytte foder till allergifoder, fast med tanke pÄ nÀr det hÀnde - just nÀr grÀspollen sÀsongen Àr som intensivast, sÄ började vi förstÄ.
Sen blev magen kass, avföringen ömsom seg och grönaktig. En kortisonkur stoppade det gröna men det blev sura uppstötningar och diarré istÀllet.
Sen kom en förÀndrad benstÀllning - furunkler i tassar gör ont. TÀnk dig att ha finnar mellan tÄrna och kring naglarna.
SÄ nej det var inget svÄrt beslut, vi har provat allt. Nej det var ÀndÄ inget lÀtt beslut - för hon var vÄr första hund pÄ sÄ mÄnga Är och vi har mist sÄ mÄnga alldeles för tidigt.
(null)
(Bild: FrĂ„n sista resan med hotellnatt som vi gjorde ihop)

Men nÀr du inte kommer för att hÀlsa pÄ husse, ditt allt. NÀr du inte vill gÄ ut sjÀlv, inte gÄ ut ihop, inte vill gÄ ut alls - dÄ finns det ingen ÄtervÀndo.

SÄ just nu Àr det bara tvÄ hundar hÀr hemma. Hagel och Skoja. PÄ mÄndag kommer Dorit. Hon Àr ingen Becca. För ingen Àr som Becca. Men det finns tvÄ tonÄringar som behöver dig Dorit. De behöver nÄgon som kan fÄ dem att le. Hagel delar ut kramar, Skoja sÀtter fart pÄ dem (handgripligen om de inte fattar viken) men de behöver en liten clown.

SĂ„ Becca var du Ă€n Ă€r - vi vet att du sprider glĂ€dje, jagar fjĂ€rilar och Ă€r helt unik 💙🩋. Dorit - ta med lite dansk gemytlighet i handbagaget och kĂ€nn dig varmt vĂ€lkommen 🧡
(null)
Becca som vi minns henne - nej inte stĂ„ende för en fotograf, utan hur hon hoppade mellan mattorna i finalringen bara för att hon kunde 💙
Taggar: Bracco italiano, fjÀril, förÀndring, glÀdjespridare, kÀrlek, saknad, sjukdom, unik;
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: